Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-03@13:43:40 GMT

دودِآتش طرح تسهیل به چشم همه خواهد رفت

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۸۷۸۵۲

دودِآتش طرح تسهیل به چشم همه خواهد رفت

شروع خدمت سربازی ام مقارن شده بود با ادغام کمیته،شهربانی و...سرگروهبان آموزشی داشتیم به غایت با دیسپلین و منظم،شامگاه که تمام شد قبل از راحت باش گفت:فردا جناب سروان فلانی فرمانده آموزش سر صبحگاه مشترک معرفی می شه،دوست دارم بهش نشون بدهید که چه سربازان منظمی تربیت کردم.صبحگاه که شروع شد جناب سروان وارد محوطه شدند و سرگروهبان با تمام انرژی و انگیزه ای که برای نشان دادن دیسپلین خودش داشت ایست خبردار داد،جناب سروان هم با دست چپ سلام نظامی دادو .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. فردا روز پس از صبحگاه بچه های آموزشی،سرگروهبان  به جناب سروان آموزش اصول و فنون نظامی می داد!!

این مقدمه را گفتم تا به حضرات بهارستان نشین عرض کنم از این دست طرح های شبیه به طرح تسهیل قبلا هم دیده ایم اما آنچه سبب تاسف و نگرانی است تکرار اشتباهاتی است که دو دهه پیشتر نیز تجربه شده است.ابتدای دهه80به همین بهانه های اشتغال ورفع انحصار و...ماده187را در برنامه سوم توسعه لحاظ کردند ،اگر قرار بود با چنین ایده و طرح های خلق الساعه ای مسائل و مشکلات اشتغال جوانان البته بنا به ادعای شما رفع و رجوع شود چگونه است که پس از بیست سال مجدد طرح و ایده ای جدید و البته مبتنی بر همان ساختار اشتباه ارائه کرده اید؟

به قدر کافی با استدلال و منطق حقوقی وحتی اقتصادی از مضرات طرح تسهیل کسب و کارگفته شد که اگر گوش شنوایی برای شنیدن وجود داشت یقینا متوجه مسیر اشتباهی که در پیش گرفته اید می شدید!اما چون به کرات دیده ایم گوش مبارکتان به نقدها و نظرات بدهکار نیست،گذرا و سطحی چند ایراد ابتدایی طرحی را که تصویب کرده اید مستند به اقدامات خودتان عرض می کنم؛

در طرح مورد اشاره مقرر کرده اید چنانچه کانون وکلا به اجرای قانون و برگزاری آزمون اقدام نکرد وزیر دادگستری مکلف به برگزاری آزمون است!با کدام بودجه؟قرار است در چنین فرضی چه مرجعی سوالات را طراحی کند؟برفرض که پاسخ این سوالات در طرح باشد که نیست!اگر کانون وکلا به پذیرفته شدگان آزمونی که وزیر دادگستری برگزار کرده،پروانه کارآموزی نداد چه راهکاری پیش بینی کرده اید؟

عدم صدور پروانه وکالت بدون آزمون برای قضات و نمایندگان مجلس را از نقاط مثبت این طرح می دانید، سلمنا ،دمتون گرم، اما چطور این چالش را برای خودتان حل کرده اید که مدیر دفتر همان قاضی پس از بازنشستگی یا استعفا (به فرض ده سال سابقه ی مدیریت) بدون آزمون پروانه وکالت بگیرید؟تصور کنید فلان قاضی دیوان عالی کشور پس از قبولی در آزمون کارآموزی وکالت موفق به اخذ پروانه کارآموزی می شود اما قاضی سابق دیوان حق وکالت در دیوان را تا پایان دوره کارآموزی ندارد؟ما در دانشکده ی حقوق در مواجه با مبحث قانون گذاری همواره دو قاعده و اصل را به کرات شنیده و خوانده ایم؛مقنن حکیم است و حکیم از ارتکاب فعل عبث برحذر است،مقنن حکیم قانونی جامع افراد و مانع اغیار انشاء می کند!حال شما بفرمایید آنچه کارشناسان شما انشاء کرده اند واجد چنین اوصافی است؟اسامی کارشناسانی که قرار بوده در کارگروه تخصصی طرح موصوف را چکش کاری کنند دیدم و مطمئن شدم که چه آش شله قلمکاری در انتظار مدافعان حقوق ملت است.

با همان پیش فرض خودتان که حرفه وکالت کسب و کار است و تفاوتی با فروشگاه کفاشی و پیتزافروشی ندارد واز منظر علم اقتصاد که گویی جنابتان عالم به آن علم هستید کسب اجازه کرده این سوال را طرح می کنم که  بنا بر همان مختصات ونگاه کاسبکارانه ای که به حرفه وکالت دارید محل کسب و کار وکیل دادگستری مکانی غیر از فضای حقوقی و دستگاه قضایی جامعه است؟

یقینا باید پاسختان منفی باشد و قبول می کنید که کاسبان طرح تسهیل می بایست با پروانه کاسبی وکالت در دستگاه قضایی و عالم حقوق به کسب و کار اشتغال بورزند با چنین فرضی مقدمه و پیش شرط تدوین چنین مصوبه ای بررسی و تطبیق سایر مقررات مرتبط با حرفه وکالت با طرح موصوف است تا به قول خودتان از تعارض منافع پیگیری کنید حال بفرمایید کارشناسان زبده و کاربلد مجلس محترم کدامیک از مقررات مرتبط با وکالت را در انشاء این طرح لحاظ دانسته یا با آگاهی از مفاد کدام مقررات چنین طرحی را نوشته اند؟اصل35قنون اساسی،قانون کیفیت اخذ پروانه وکالت(که بعید می دانم چون اگر این قانون را درست خوانده بودند برخی تبصره ها و...را فراموش نمی کردند)قانون آیین دادرسی مدنی باب دوم راجع به وکالت،سند امنیت قضایی یا قانون حقوق شهروندی ؟کدام قانون را به عنوان مقررات مرتبط با این طرح بررسی کرده اند؟

آنچه که برگ زرین مجلس انقلابی( به قول رئیس دانشمند مجلس)از آن یاد می کنید مبتنی بر کدام استانداردهای قانون نویسی تنظیم شده است که هیچ یک از اما و اگرهای مطرح شده ی آن پاسخی ندارد؟تطبیق ماده به ماده قوانین مرتبط با ایرادات و تعارضات ماده5و6طرح از حوصله این یادداشت خارج و به وقتش مستند خدمتتان عرض خواهم کرذ امااز این دست ایرادات ساده که دوری از آن از حداقل های قانون نویسی است در طرحی که آن را برگ زرین مجلس می دانید الی ماشاءالله قابل اشاره است که زحمت کشف و رفعش با خودتان!همین چند نکته ی ساده را حکایت مشت نمونه ی خروار عرض کردم تا بدانید 

آنچه را که شما درآینه تمام نمای ایرادات ندیدید استادان برجسته ی حقوق این سرزمین و وکلای پیشکسوت در  اولین خشت خام  این دیوار تا ثریا کج دیدند و تذکر دادند اما کو گوش شنوا؟!تقارن زمانی بیست مهر ماه و بزرگداشت حضرت حافظ را به زلف این یادداشت گره زده می گویم مشکلی دارم ز دانشمندان مجلس بازپرس،

 اینکه از این طرح و ایده  به برگ زرین مجلس انقلابی یاد می کنید موید اتفاقی نادر و شگرف در عالم حقوق و پارلمان است،چرا که در هیچ رژیم سیاسی نمی توان نمونه ی این ابتکار و برگ زرین را آورد که مجلس قانونگذاری یک کشور راجع به موضوع و مسئله ای حقوقی-قضایی انشاء حکم کند اما کمسیون حقوقی-قضایی پارلمان آن کشور در تدوین و تنظیم آن طرح دخالت که نداشته،رئیس کمسیون به صراحت مخالف طرح مورد بحث باشد و این میزان ابتکار و نوآوری به راستی شایسته لقب برگ زرین است و باید دست مریزاد گفت به چنین دانشمندانی.

به راستی امکانات دادگستری ها برای تامین شرایط کارآموزی پذیرفته شدگان مهیاست؟برای بودجه و چگونگی آموزش جوانان عزیزی که با هزاران امید به این عرصه وارد می شوند  فکری کرده اید؟هر چند ممکن است در پاسخ  به چنین پرسش هایی به همان روش ارائه  آمارهای دروغینی که در رسانه راجع به تعداد پرونده های هر وکیل در سال ارائه شد بسنده کنید که این مسیر و طریق اتفاقا واجد تعارض منافع است البته نه با وکلا که در چنین شرایطی مسائل معروضه با حقوق ملت تعارض منافع دارد!

وکیل دادگستری

کد خبر 1563948

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: وکالت مجلس یازدهم جناب سروان طرح تسهیل برگ زرین ی حقوق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۷۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه سلایق سیاسی در مجلس دوازدهم حضور دارند

به گزارش خبرنگار مهر، «غلامحسین رضوانی» نماینده مجلس یازدهم و نامزد راه‌یافته به دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به وضعیت لیست انتخاباتی شورای ائتلاف (شانا) در دور اول اظهار کرد: خوشبختانه تعداد افرادی که از سرتاسر کشور در دور اول انتخاب شدند به حدی است که مجلس بعدی به موقع تشکیل خواهد شد. من یکی از کاندیدهای ائتلاف شانا و پایداری هستم و به عنوان یکی از اعضای شورای مرکزی پایداری، کاندیدای انتخابات شدم و به دور دوم راه یافتم؛ هر انتخابی که مردم کنند باید مورد تأیید بنده قرار بگیرد.

وی افزود: لیست ۳۰ نفر که مورد اتفاق نظر شانا و پایداری قرار گرفت، در راستای وحدت نیروهای انقلاب شکل گرفت؛ از ابتدا معتقد بودیم برای اینکه وحدت، محتوایی و عمیق باشد و خدای‌ناکرده شکلی نباشد، لازم است که گروه‌های انقلابی و طرفدار نظام جمهوری اسلامی که در مقاطع مختلف گاهی اصولگرا و ارزشی نامیده شدند، باید مراحلی را طی کنند تا به وحدت مورد نظر برسند.

این نامزد انتخابات مجلس دوازدهم گفت: حداقل وحدت، این است که یکدیگر را تخریب نکنند و در مرحله دوم، لازم و ضروری است برای اینکه وحدت آرمانی و عقیدتی باشد؛ راجع به معیارها و موازین اتفاق نظر شود و در مرحله بالاتر این است که در مصادیقی به اشتراک برسیم و به لیست سی نفره برسیم.

وی افزود: در همه مراحلی که مذاکراتی صورت گرفت سعی کردیم این چارچوب‌ها و مصادیق مورد نظر ما باشد و به این صورت نباشد که با آرمان‌گرایی افراطی، واقعیت‌ها را نادیده بگیرم. به هر حال این توافق حاصل و این لیست درست شد. ما نهایت سعی را کردیم به خصوص در مواضع سلبی تلاش شد در میان افراد لیست، کسانی نباشند که ضعف‌های عمده داشته باشند و ارزیابی من این است که در زمینه سلبی، توفیقات بزرگی داشتیم.

رضوانی در پاسخ به سوالی به مهم‌ترین موضوعات و اقدامات انجام گرفته در مجلس یازدهم اشاره کرد و گفت: در مجلس یازدهم ما توفیقاتی در زمینه تدوین قوانین مورد نیاز و در زمینه نظارت‌ها و همچنین در زمینه بعضی موارد که قانون داشتیم اما قانون به اندازه کافی مشکل‌گشا و رهگشا نبود، داشتیم.

وی افزود: مشخصاً قانون رفع تحریم‌های ظالمانه که به «قانون راهبردی» معروف شد و مورد تمجید و تأیید رهبر انقلاب قرار گرفت و فرمودند که این قانون، کشور را از تحیر درآورد. چون قبلاً کلی‌گویی‌هایی می‌شد اما وقتی به محتوا نگاه کردیم، تحریم‌ها نه تنها برداشته نشده بود بلکه چند برابر شد.

قانون راهبردی در مجلس یازدهم باعث شد کمتر در «چنبره فریب دشمن» قرار بگیریم

رضوانی تصریح کرد: خوشبختانه یکی از کارهای مهم مجلس یازدهم، تصویب همین قانون رفع تحریم‌های ظالمانه بود. الحمدالله ما ثمراتش را دیدیم اگرچه دشمن دست از دشمنی برنداشت اما حداقل این بود که ما کمتر در چنبره فریب دشمن قرار گرفتیم و به خواست خدا توانستیم این ترفندهای فریبکارانه دشمن را به حاشیه برانیم.

نامزد راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم اظهار کرد: در سایر موارد نیز قوانینی در مجلس یازدهم تصویب شد؛ مانند تسهیل مجوزهای کسب و کار، مالیات بر خانه‌های خالی، مالیات بر اتومبیل‌های لوکس و مالیات بر عایدی سرمایه از دیگر اقدامات مثبت بود.

رضوانی با اشاره به مهم‌ترین اولویت‌های مجلس دوازدهم اظهار کرد: معتقدم در مجلس آینده مهم‌ترین کار ما این است که به نظارت بر اجرای قوانین بپردازیم و با نظارت درست، مانع از تخطی از قوانین شویم و به موقع با ابزار نظارتی وارد شویم و مقرر کنیم آنگونه که گفته شده است، مجریان در راستای اجرای قوانین عمل کنند.

وی افزود: البته در این راستا باید توجه داشته باشیم که در مواردی به خصوص مبارزه با مفاسد اقتصادی که چند دهه مورد تاکید رهبر انقلاب است، مجلس آینده باید نقش ویژه ایفا کند؛ به گونه‌ای نباشد کسانی که مفسد اقتصادی یا مفسد سیاسی و مفسد عقیدتی و فرهنگی هستند، بتوانند به ارکان بالای نظام دستیابی داشته باشند.

رضوانی افزود: اگر هم کسانی قبلاً به این مسؤولیت‌ها راه یافته‌اند با نظارت درست، قانونی و با پافشاری بر موازین قانونی باید از مصادر امور برکنار شوند و جای آن‌ها، افراد صالح عهده‌دار مسؤولیت شوند. افرادی که دغدغه معیشت مردم را ندارند و بخواهند با انگ‌زدن به طرفداران معیشت مردم، آن‌ها را از صحنه خدمتگزاری برانند، نباید عهده‌دار مسؤولیت شوند.

همه سلایق سیاسی در مجلس دوازدهم حضور دارند

وی با اشاره به وضعیت آرایش سیاسی مجلس دوازدهم، گفت: مردم بسیار تعیین‌کننده هستند اما بعضی به دنبال این هستند که القا کنند مردم نقش ندارند و نقش مردم نادیده گرفته می‌شود؛ اگرچه در مجلس یازدهم همه طیف‌های سیاسی حضور داشتند اما بعضی از این طیف‌های سیاسی می‌گویند همیشه ما باید اکثریت را داشته باشیم و اگر نداشته باشند، وانمود می‌کنند که اصلاً حضور ندارند.

رضوانی اضافه کرد: خوشبختانه در همه مجالسی که ما داشتیم از جمله در همین مجلس یازدهم، همه سلایق سیاسی در آن حضور داشتند. بنابراین فضای مجلس دوازدهم از نظر اینکه کسانی در آن مدعی نخواهند شد که ما حضور نداریم، یک مقدار نسبت به مجلس فعلی، بهتر خواهد شد.

نامزد راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم گفت: همه سلایق سیاسی در مجلس دوازدهم حضور دارند و ما طبیعتاً انتظار داریم که گفت‌وگوهای درون مجلس، قوی‌تر و محکم‌تر و سازنده‌تر باشد و ان‌شاء الله از میان این گفت‌وگوها آنچه که برای مردم خیر و صلاح است، فراهم شود.

رضوانی در پاسخ به دیگر سوال مهر مبنی بر اینکه شما در مجلس دوازدهم، در کدام کمیسیون حضور خواهید داشت گفت: یا در کمیسیون برنامه و بودجه خواهم بود یا کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی.

نامزد راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در پایان درباره به پویش رسانه‌ای با مهر انتخاب کنید، گفت: من معتقدم رسانه‌های خوبی که تعهد حرفه‌ای و انقلابی دارند و خجالت نمی‌کشند که بخواهند مثل همه جای دنیا از نظام مستقر در کشور دفاع کنند، بسیار داریم؛ آن مقداری که من با خبرگزاری مهر آشنا هستم، الحمدالله به صورت حرفه‌ای و متعهدانه با مسائل برخورد می‌کند و امیدوارم توفیقات شما به لحاظ حرفه‌ای، تعهد و نقش‌آفرینی بیشتر، روزافزون شود.

کد خبر 6087841 محمد مهاجرانی

دیگر خبرها

  • اسرار قانون کار؛ ۱۰ به اضافه یک راز که از کارگران پنهان می‌کنند
  • رفتار تبلیغاتی کاندیدهای انتخابات مجلس رصد می‌شود
  • مجلس شورای اسلامی، قانون مدیریت یکپارچه شهر را عملیاتی کند
  • باید در حوزه تولید و اقتصاد تسهیل‌گر باشیم
  • همه سلایق سیاسی در مجلس دوازدهم حضور دارند
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • اعمال حق تأهل در حقوق کارگران به میزان ۵۰۰ هزار تومان
  • نمایندگان قزوین پیگیر افزایش حقوق کارگران باشند